HuurdersOrganisatiePutten
Voor de huurders van Woningstichting Putten.

Dit is Woningstichting pagina.

Nieuws uit Putten

Eenmalige huurverlaging

15 februari 2021


Huurders van een sociale huurwoning die een laag inkomen hebben en hoge huur betalen, kunnen in 2021 eenmalig een huurverlaging krijgen. Dit heeft de regering in december 2020 besloten. Woningstichting Putten gaat hiermee aan de slag. Hier kunt u alvast lezen hoe het werkt en wat dat voor u betekent. 
23 december 2020

Wonen in Rimpeler

Rimpeler is de nieuwe uitbreidingswijk in Putten waar ca. 340 woningen worden gebouwd. Woningstichting Putten bouwt hiervan in verschillende fases 78 sociale huurwoningen, bestemd voor diverse doelgroepen. De woningen van de 1e en 2e fase worden inmiddels bewoond. Fase 3 is in aanbouw en bestaat uit 13 levensloopbestendige woningen, 14 appartementen en 16 beneden/boven woningen. 

Binnenkort te huur aangeboden

De volgende reeks woningen van fase 3 wordt begin januari 2021 geadverteerd op www.hurennoordveluwe.nl

Het gaat om 16 beneden- en bovenwoningen met 1 slaapkamer. De huurprijs van de woningen bedraagt € 661,35 inclusief servicekosten en glasverzekering en de verwachtte opleverdatum is onder voorbehoud omstreeks maart 2021.

4 woningen zijn reeds verhuurd aan Stichting Grensverleggende Talenten. Voor de advertentiedata en meer informatie over de resterende 12 woningen lees verder in de verhuurbrochure. Opgeleverd: 18 duurzame sociale huurwoningen

27 augustus 2020

Op dinsdag 25 augustus was het, ondanks de corona-voorzorgsmaatregelen, feest op de Burgemeester A.J. Berkhouthof. Met een aantal relaties en de toekomstige bewoners hebben we de 6 appartementen beneden, 6 appartementen op de verdieping en de 6 eengezinswoningen feestelijk opgeleverd. Corona was wel de reden  er geen openhuis mogelijk was voor belangstellenden.    Lees verder...Verduurzaming 55+woningen bijna klaar

13 juli 2020

In 2020 zijn we gestart met het groot onderhoud aan de Sophialaan, W. Alexanderhof, Gebbekuillaan en de Pinnenburgerweg, totaal 41 55+woningen.  


Lees verder...

De nieuwe Inform

9 juli 2020

Ieder jaar verantwoorden wij ons doen en laten in een jaarverslag en in beknopte vorm in Inform. Uiteraard kijken wij ook terug op 2019, helaas een jaar zonder de oplevering van nieuwbouw. Gelukkig hebben wij wel plannen gemaakt en zijn we nu volop bezig in Rimpeler, Matchpoint en starten wij binnenkort aan de Wallenbergstraat.      Lees verder...

WSP sluit overeenkomst voor bouw 43 sociale huurwoningen
Rimpeler fase 3

4 juni 2020

Eind mei hebben Woningstichting Putten (WSP), Bouwbedrijf J. Timmer en Aannemersbedrijf M. Vierwind overeenstemming bereikt over de bouw van 43 sociale huurwoningen in fase 3 van de nieuwbouwwijk Rimpeler in Putten. Op gepaste afstand is de overeenkomst getekend.

De 43 sociale huurwoningen bestaan uit drie verschillende ontwerpen van twee architecten, voor verschillende doelgroepen. Zo worden er 13 levensloopbestendige woningen gebouwd, waarbij op termijn een badkamer en slaapkamer op de begane grond mogelijk is. Bij het ontwerpen van de 16 beneden-/bovenwoningen en 14 appartementen is er juist aan een- en tweepersoonshuishoudens gedacht. Het appartementengebouw wordt met z'n vier bouwlagen een eyecatcher in de wijk, prachtig gelegen midden in de groene ader van Rimpeler. De beneden-/bovenwoningen liggen daar vlak naast en krijgen per vier woningen een eigen portiek. Uiteraard worden alle woningen zeer energiezuinig gebouwd en voorzien van zonnepanelen. De woningen zijn aardgasvrij en hebben een moderne warmtepompinstallatie.

Zonder Coronaovermacht verwacht WSP de oplevering van de woningen medio mei 2021. Volgens die planning worden de woningen in januari 2021 te huur aangeboden op www.hurennoordveluwe.nl. De criteria worden vermeld in de advertenties.

De foto: 16 boven- en benedenwoningen en iets naar achteren het gebouw met 14 appartementen
 

Buurtbemiddeling: Prettig wonen wil iedereen

14-05-2020

Onderhoud aan 125 woningen aan de Groeneveltstraat en Vervoornstraat

 

PUTTEN Directeur-bestuurder Marieta Peek en Marcel Mulder, regiodirecteur van Van Wijnen B.V. hebben vandaag de handtekeningen gezet onder de contracten voor het planmatig onderhoud aan 125 woningen aan de Groeneveltstraat en Vervoornstraat. De werkzaamheden zijn al gestart. Voor een deel van de bewoners zal het toilet en de badkamer worden...


Nieuwbouw- en overige projecten

Woningstichting Putten is een woningcorporatie die graag actief is op het gebied van nieuwbouw en renovatie in de gemeente Putten. Wij zijn bereid om flinke investeringen te doen. Op dit moment hebben wij geen nieuwbouwprojecten onderhanden. Wel zijn we in de ontwikkelfase van een aantal projecten op enkele inbreidingslocaties in Putten.


Verduurzaming

Naast nieuwbouw zijn we zeer actief op het gebied van verduurzaming. WSP haalt als een van de weinige corporaties in het land de doelstelling om in 2020 het woningbezit op de gemiddelde energie-index van 1,2 - 1,4 te brengen, ongeveer het oude energielabel B.


E-mail
Info