HuurdersOrganisatiePutten
Voor de huurders van Woningstichting Putten.

Dit is een pagina voor de bewoners van Woningstichting Putten


Geachte heer/mevrouw,

Hierbij verzoeken wij u om uw medewerking aan een onderzoek naar de ervaringen van huurders met de Energieprestatie Vergoedingen (EPV) bij NOM-woningen. De Woonbond voert het onderzoek uit. De Woonbond streeft naar een totaalbeeld van de ervaringen bij alle meewerkende woningcorporaties. Daarnaast krijgen wij de beschikking over het beeld van de ervaringen van de huurders bij onze corporatie. 

De volledige brief is te lezen .

en de vragen lijst is hier.Worden wij huurders wel goed betrokken bij de verhuurder. 


 

Een verslag is te lezen.


Oog voor de toekomst!

Bent u op leeftijd en denkt u aan de toekomst? Dan is de kans groot dat u ook nadenkt over uw zorgvraag en uw woonsituatie. Misschien is uw huidige woning wel te groot, wordt de tuin u teveel of wordt het traplopen steeds minder.

De tekst die u hierboven leest is het begin van een folder van de gemeente, de Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe en Woningstichting Putten. De folder is tot stand gekomen omdat de bevolkingsamenstelling de komende tijd sterk verandert door de vergrijzing. Het belangrijk is om voorbereid te zijn en te weten welke mogelijkheden er zijn. De hele folder kunt u 

hier downloaden. 


 

Start bouw Wallenbergstraat

11-12-2020

De bouw van de 26 nieuwbouw appartementen aan de Wallenbergstraat in Putten is dinsdag 8 december 2020 met een 'klap' op de paal gestart. 

Prestatieafspraken 2021

Woningstichting Putten, Huurderorganisatie Putten en Gemeente Putten hebben op donderdag 10 december 2020 de prestatieafspraken 2021 ondertekend. De drie partijen maken jaarlijks afspraken om met elkaar te zorgen voor goed en betaalbaar wonen in Putten. De afspraken voor 2021 gaan vooral over het aanbod, betaalbaarheid, geschiktheid en duurzaamheid van sociale huurwoningen.


Corona maatregelen duren voort

Heeft u betalingsproblemen door de Coronacrisis?

 


WoonGemakPutten

WoonGemakPutten: lang(er) thuis wonen met extra gemak, comfort en veiligheid.

Woont u in een fijne buurt? Wilt u graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Dat begint met een veilig en comfortabel huis. Het is tegenwoordig mogelijk om van alles in en om uw woning aan te passen om lang comfortabel en veilig thuis te wonen. Vaak meer dan u denkt. Van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. Voor direct extra gemak, maar ook om voorbereid te zijn op de toekomst. Het is belangrijk om nu vast na te denken over de inrichting van uw woning, zodat u ook op oudere leeftijd zelfstandig kunt blijven wonen.

WoonGemakPutten laat zien wat u zelf kunt doen in en om uw woning voor extra gemak, comfort en veiligheid. Op deze website vindt u informatie en tips. Waar kunt u terecht voor een woningadvies dat past bij uw persoonlijke situatie? Welke slimme aanpassingen in uw huis zijn mogelijk? Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met aanpassingen in huis? Of met welke praktische zaken u alvast rekening kunt houden? Ontdek wat u zelf kunt doen in uw woning en doe alvast de huistest of vraag een huisbezoek aan. WoonGemakPutten is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Welzijn Putten, Wijkverpleegkundigen Putten, Woningstichting Putten, Participatieraad Putten en gemeente Putten. 

Waarom de campagne WoonGemakPutten?

 

De campagne WoonGemakPutten is opgezet, omdat we het belangrijk vinden dat u comfortabel en veilig woont en dat ook in de toekomst kunt blijven doen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Met WoonGemakPutten vragen we aandacht voor deze zaken. We brengen u op ideeën en misschien geven wij u zelfs wel een duwtje in de rug om zelf met uw woning aan de slag te gaan.

Wat houdt de campagne WoonGemakPutten in?

 

Allereerst vindt u op deze website veel informatie over mogelijke aanpassingen in en om uw woning. Daarnaast organiseert de gemeente diensten voor inwoners van de gemeente Putten. Zo kunt u bijvoorbeeld een persoonlijk advies krijgen over uw woonsituatie. Daarvoor kunt u een gratis huisbezoek aanvragen van een vrijwillige onafhankelijke WoonGemakPutten-adviseur van Stichting Welzijn Putten (SWP). Meer informatie over het huisbezoek.
Ook organiseerde de gemeente in november 2016 een informatiemarkt WoonGemakPutten. Bezoekers konden hier informatie van verschillende organisaties en bedrijven krijgen over het langer zelfstandig thuiswonen. Ook werden er workshops en presentaties gegeven over onder andere inbraakpreventie, woningaanpassingen, InBalans en OZOverbindzorg.

Uw WoonGemakPutten-contactpersoon

 

Voor informatie over het project WoonGemakPutten (met uitzondering voor het aanvragen van een gratis onafhankelijk advies) kunt u contact opnemen met Eva Krabbenbos, telefoonnummer (0341) 359 739.

Meer weten? Download onze folder WoonGemakPutten (PDF, 3,68MB).

Doe zelf (online) de huistest

 

Uw huis is uw thuis. Hier wilt u graag nog lang veilig en comfortabel wonen. De huistest helpt u hier inzicht in te krijgen. Doe de gratis huistest en test zelf de veiligheid van uw woning en ontdek de verbeterpunten. U krijgt ook gelijk een indicatie van de kosten die daarbij horen.

Doe zelf de huistest op de website van de Geldersche Huistest.


Wat als u huurder bent?

 

Bent u huurder en wilt u iets aan uw woning veranderen? Dan is het verstandig om, voordat u met uw woning aan de slag gaat, eerst contact op te nemen met uw verhuurder. Deze kan u informeren over de spelregels die gelden voor het aanpassen van een huurwoning.

Spelregels bij Woningstichting Putten

 

Huurt u een woning van Woningstichting Putten en wilt u iets aan uw woning veranderen? Lees dan de spelregels in onderstaande folder. 

>> Folder Woningverandering Woningstichting Putten


Missie en bestaansrecht

 

In de visie van Woningstichting Putten (WSP) moet iedereen goed kunnen wonen. Er zouden geen knelpunten op de woningmarkt mogen bestaan. Iedereen zou de voor hem of haar ideale wooncarrière moeten kunnen doorlopen en naar tevredenheid kunnen wonen in een omgeving waar hij of zij zich thuis voelt. De WSP denkt aan deze ideale situatie een bijdrage te kunnen leveren door zich vooral te richten op de huisvesting van mensen die hiervoor zelf niet kunnen zorgen, zodat iedereen goed kan wonen en zich thuis voelt in zijn of haar omgeving.

Onze missie luidt dan ook:

 Jaaroverzicht Huurdersorganisatie Putten

2015  pdf

2014  pdf

2013  pdf 

2012  pdf 


Bewonersavond archief.

2017 

2015

2013

2011


 

                                                       

Dus deze pagina is er voor u alle huurders van de Woningstichting Putten. 

E-mail
Info